Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ -Δύο αστυνομικοί στο νοσοκομείο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 19, 2017

Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ -Δύο αστυνομικοί στο νοσοκομείο


Δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά την επίθεση με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου που εξαπέλυσε το απόγευμα της Κυριακής ομάδα αγνώστων που ήταν ντυμένοι μασκαράδες.....
Ενας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι, ενώ ένας ακόμη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ταχυπαλμία.
Λίγο μετά τις 17:00 περίπου 30 άτομα ντυμένα με μάσκες αποκριάτικες εκτόξευσαν 4 βόμβες μολότοφ εναντίον της αστυνομικής δύναμης που φρουρεί τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό τους. Εχουν γίνει 21 προσαγωγές μέχρι στιγμής. Από τις φωτιές προκλήθηκαν ζημιές σε δυο αυτοκίνητα και στην τζαμαρία των γραφείων.
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Η σημερινή δολοφονική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πλήγμα κατά της Δημοκρατίας. Οι τραμπούκοι που δεν δίστασαν καν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το λαϊκό κίνημα ούτε με οποιαδήποτε ιδεολογία. Πρόκειται για ανθρώπους του υποκόσμου, απόλυτα περιθωριοποιημένους.
Δεν πρόκειται να φοβηθούμε, δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε. Θα συνεχίσουμε αταλάντευτοι τον αγώνα μας απέναντι στη διαπλοκή, τα κάθε είδους συμφέροντα, για την υπεράσπιση των πιο αδύναμων.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες