Ντοκουμέντο από τα άγρια επεισόδια στο Ωραιόκαστρο – ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20, 2017

Ντοκουμέντο από τα άγρια επεισόδια στο Ωραιόκαστρο – ΒΙΝΤΕΟ


Αντιεξουσιαστές χτύπησαν μέλος της «Πατριωτικής Κίνησης», όταν μπήκε μέσα στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου όπου σήμερα το σημειώθηκαν επεισόδια....

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το oraiokastro24.gr, μέλος της «Πατριωτικής Κίνησης» μπήκε μέσα στο σχολείο, ώστε να διαμαρτυρηθεί κατά της φοίτησης προσφυγόπουλων. Τότε πλησίασαν αντιεξουσιαστές, που κατάφεραν να μπουν και αυτοί μέσα στο σχολείο και τον χτύπησαν.

Μάλιστα όπως φαίνεται και στο βίντεο του πέταξαν μπουκάλι στο κεφάλι και μετά έτρεξαν πίσω. Το μέλος της «Πατριωτικής Κίνησης», την ώρα της επίθεσης είχε καλύψει με τα χέρια του το κεφάλι και όταν έφυγαν οι αντιεξουσιαστές άρχισε να τρέχει.

Στο σχολείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τον άντρα με τραύμα στο κεφάλι στο νοσοκομείο.

Τα μέλη της «Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου» βρέθηκαν από το πρωί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου όπου και διαμαρτυρήθηκαν κατά της φοίτησης προσφυγόπουλων στο σχολείο. Την ίδια ώρα στο σημείο βρέθηκαν μέλη αντιεξουσιαστικών ομάδων που πραγματοποιούν αντισυγκέντρωση.

Ύστερα από έντονο διαπληκτισμό δυο άτομα πιάστηκαν στα χέρια, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να τους χωρίσουν. Έξω από το σχολείο, βρίσκονται από νωρίς, περίπου 10 μέλη της «Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου» και περίπου 15 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και φωνάζουν συνθήματα η μια ομάδα ενάντια στην άλλη.

Την ίδια ώρα, τα μέλη της πατριωτικής κίνησης Ωραιοκάστρου εξαπέλυσαν επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΪ, διακόπτοντας την απευθείας μετάδοση.





 



oraiokastro 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες