Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΙΧΑΣΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 19, 2017

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΙΧΑΣΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Λέει ο θυμόσοφος λαός μας: “Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά”. Γι΄ αυτό δεν είναι ποτέ δυνατόν να λαθέψει! Έτσι και εμείς, όταν με δημοσιεύματά μας αναφερόμαστε σε ρήξη των σχέσεων Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη, ξέραμε τι ακριβώς λέγαμε, αφού οι πληροφορίες μας, “έρχονται” μέσα από τη Χρυσή Αυγή!...


Συγκεκριμένα, τελευταία ενημέρωση που μας δόθηκε, είναι πως ο ένας περπατάει στο ένα πεζοδρόμιο και ο άλλος στο απέναντι πεζοδρόμιο!    
Αυτή η ρήξη φάνηκε – και μας επιβεβαίωσε – στο προχθεσινό δελτίο ειδήσεων του ART TV, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν στο κανάλι και έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο Νίκος Μιχαλολιάκος, προκειμένου να δείξει ότι αυτός είναι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και δεν μπορεί κανείς να του “αφαιρέσει” αυτό το δικαίωμα!
Τουλάχιστον αυτό εισέπραξε ο λαός μας, από τη στιγμή που ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής έκανε την τηλεφωνική παρέμβαση, όχι για να μιλήσει επί της ουσίας της συζήτησης που ήταν το επίμαχο βίντεο αποκάλυψη της “εφημερίδος των Συντακτών” το οποίο αποκάλυπτε τη βαθειά σχέση του κόμματος με το Ναζισμό, αλλά στα 20 δευτερόλεπτα της παρέμβασής του μας έδειξε ότι είχε χάσει την ψυχραιμία του, ότι βρισκόταν σε πανικό, αλλά και εν βρασμώ ψυχής!
Αρνητικά στοιχεία, που αφαιρούν αυτομάτως το δικαίωμα σε κάποιον να ηγείται ενός λαϊκού κόμματος και μάλιστα κοινοβουλευτικού!! Όταν ακόμη ζωντανά κατηγορεί τους δημοσιογράφους – παρουσιαστές της εκπομπής, για φασισμό, λογοκρισία και πολιτική αλητεία!!     

Ο Επιτήδειος είναι …επιτήδειος!!

Στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή έκανε στη συνέχεια παρέμβαση μετά τον Νίκο Μιχαλολιάκο και ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, αντιστράτηγος ε.α. Γιώργος Επιτήδειος! Ο οποίος μίλησε – συντασσόμενος απόλυτα με τον Ηλία Κασιδιάρη – για “παιδικές ασθένειες” από τις οποίες προσβάλλονται κάποιοι στα χρόνια της νιότης τους!
Βέβαια, αγαπητέ Στρατηγέ, από τη μια εσείς βγάζετε την “ουρά” σας απέξω μη ταυτιζόμενος με τους Ναζιστικούς χαιρετισμούς, επειδή τότε υπηρετούσατε την Πατρίδα και από την άλλη δικαιολογείτε τον Ηλία Κασιδιάρη για τις “παιδικές του ασθένειες”!
Όμως Στρατηγέ, εάν ένας στρατιώτης σας σε μονάδα που ηγούσασταν, έκανε Ναζιστικό χαιρετισμό, τι ακριβώς θα πράττατε;;;
Από την άλλη και επί της σοβαρής ουσίας, ο κ. Επιτήδειος, όπως και ο άλλος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, αντιστράτηγος ε.α Ελευθέριος Συναδινός, ήταν επιλογές του Ηλία Κασιδιάρη! Είναι ένα από τα πολλά σημεία τριβής και έντονης διαμάχης μεταξύ των Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη!     

Ένας Καρατζαφέρης = 10 Μιχαλολιάκοι!!

Της τηλεφωνικής παρέμβασης του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Γιώργου Επιτήδειου, προηγήθηκε η τηλεφωνική παρέμβαση του Γιώργου Καρατζαφέρη. Ο οποίος βγήκε ως ο καναλάρχης του τηλεοπτικού σταθμού ART TV και όχι ως ο αρχηγός κόμματος, προκειμένου να δυναμιτίσει ένα κλίμα που προσπαθούσε να ηρεμήσει!
Αυτή ήταν η χρυσή ευκαιρία του παμπόνηρου Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος ψάχνει να βρει την ψήφο του, χαμένος πολιτικά στο διάστημα, για να βάλει φωτιά στο οικοδόμημα της Χρυσής Αυγής περνώντας το ηχηρό μήνυμα, ότι τάχατες ο ίδιος τα έχει βρει με τον Ηλία Κασιδιάρη! Έτσι, όσοι ψήφοι φύγουν από τη Χρυσή Αυγή να πάνε στον “καλό θείο” Γιώργο! Τον Γιώργο των Μνημονίων, της τρισκατάρατης κυβέρνησης Παπαδήμου και του PSI!  
Γι΄ αυτό πιστεύουμε, ότι αυτός ήταν ο λόγος εκνευρισμού του Νίκου Μιχαλολιάκου στην παρέμβαση που ακολούθησε του Γιώργου Καρατζαφέρη!  
Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε, ότι αυτό το παιχνίδι της πολιτικής ίντριγκας, το ξέρει πολύ καλά ο Γιώργος Καρατζαφέρης! Όταν μάλιστα το παιχνίδι παίζεται στο δικό του γήπεδο και με “δασκαλεμένους τους διαιτητές”! Που στην προκειμένη περίπτωση λέγονται δημοσιογράφοι που οδηγούσαν τα πράγματα εκεί που βόλευαν το “θείο” Γιώργο!

Μόνο “πολιτική απάτη” ο Καρατζαφέρης;;;

Ωστόσο, στην τηλεφωνική παρέμβαση του Γιώργου Καρατζαφέρη, αναφερόταν ο τίτλος “Πρόεδρος ΛΑΟΣ”! Μα εμείς γνωρίζουμε ότι το κόμμα ΛΑΟΣ δεν υφίσταται πλέον από τη στιγμή που ο ίδιος ο Καρατζαφέρης υπόστειλε τη σημαία του ΛΑΟΣ, με την ταυτόχρονη ίδρυση του κόμματος της “Εθνικής Ενότητας”! Που αν μπείτε στη Google θα διαπιστώσετε πως εξακολουθεί και υφίσταται η αναφορά στην “Εθνική Ενότητα”, ωσάν να είναι υπαρκτό κόμμα! Στην οποία αναφορά, ο Παναγιώτης Μπαλτάκος αναφέρεται ως Γενικός Γραμματέας της “Εθνικής Ενότητας”! Όμως, εξ όσων γνωρίζουμε ο Παναγιώτης Μπαλτάκος έχει αποχωρήσει από την “Εθνική Ενότητα”! Άρα δεν υπάρχει καν η “Εθνική Ενότητα”! Δεν υπάρχει και ο ΛΑΟΣ, άρα ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι Πρόεδρος σε δυο ανύπαρκτα κόμματα!!
Από τη στιγμή όμως, που θέλει να ισχυρίζεται ότι είναι Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, να του επαναφέρουμε το διαχρονικό αίτημά μας: «Να δημοσιεύσει τους ισολογισμούς του κόμματος του ΛΑΟΣ κατά τα έτη 2004-2012, τους οποίους περιέργως έχουν θεωρήσει ή επικυρώσει οι Ορκωτοί Λογιστές της Βουλής! Από την ανάγνωση αυτών των οικονομικών καταστάσεων θα αντιληφθούν – πιθανότατα – όλοι, εάν ήταν ή όχι χρηστή η οικονομική διαχείριση του κόμματος, την οποία διαχείριση την είχε αποκλειστικά ο ίδιος ο Πρόεδρος! Γιατί, τα λειτουργικά έξοδα του κόμματος δεν μπορεί να ξεπερνούσαν τα 7-10 εκατομμύρια ευρώ, από τη στιγμή που εισέπραξε ως επιχορήγηση από τις δυο εισόδους του ΛΑΟΣ στην Ευρωβουλή (2004 και 2009), αλλά και από τις δυο εισόδους στην Ελληνική Βουλή (2007 και 2009) άνω των 35-40 εκατομμυρίων ευρώ»!!
Και για να θυμηθούμε ατάκα μιας παλαιάς ελληνικής ταινίας: “Τα λεφτά ρε, που είναι τα λεφτά;;;”!!

Έχει σχέση ο Ολυμπιακός, ο Μαρινάκης και η Χρυσή Αυγή;;;

Διαβάζουμε στην ηλεκτρονική σελίδα του ραδιοφώνου “Στο κόκκινο” σε άρθρο με τίτλο “οι μελανοχίτωνες στο γήπεδο”, που υπογράφουν οι κυρίες Αλέκα Ζουμή και Μαρία Λούκα, στις 9 Οκτωβρίου 2013, μεταξύ των άλλων:  
Η ένταξη του Ανδρόνικου Σίμου, αρχισυνδεσμίτη της Θύρας 7 μέχρι πρόσφατα, στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στις προηγούμενες εκλογές είναι μια πτυχή αυτής της διελκυστίνδας. Πλέον ο Σίμος είναι μετακλητός υπάλληλος της Βουλής για λογαριασμό της Χρυσής Αυγής και εμφανίζεται αποστασιοποιημένος από τη Θύρα 7, όσοι βέβαια γνωρίζουν την κατάσταση από μέσα υποστηρίζουν ότι εξακολουθεί να ελέγχει την κατάσταση, αφού αυτοί που τον διαδέχτηκαν βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή μαζί του…”!! 
Στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε – εξ όσων μας είπε η πηγή μας – ο κ. Ανδρόνικος Σίμος είναι ο πρώτος εξ αριστερών που συνοδεύει το Νίκο Μιχαλολιάκο στο Προεδρικό Μέγαρο τον Μάιο του 2012!!

Αποτέλεσμα εικόνας για μιχαλολιακος σε παπούλια

Το ερώτημα που πηγάζει ευλόγως, είναι τι ακριβώς σχέση μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός και η “Θύρα 7” με τον εκ των εμπίστων του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ανδρόνικο Σίμο;;;
Όπως, θα θέλαμε μια επιβεβαίωση ή μια διάψευση, εάν στα προχθεσινά επεισόδια που έγιναν στη δικαστική αίθουσα, ένα από τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε αυτήν την φωτογραφία που δημοσιεύουμε, βρίσκεται και ο κ. Ανδρόνικος Σίμος!!   
 

Όπως επίσης απαιτείται μια επιβεβαίωση ή μια διάψευση, για το αν στο επίμαχο βίντεο – ντοκουμέντο που αναφέρθηκε η “εφημερίδα των Συντακτών”, το τραβούσε η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Βουλευτής Ελένη Ζαρούλια, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται η αξιόπιστη – θεωρούμε - πηγή μας.
Καθώς επίσης, απαιτείται μια επιβεβαίωση ή μια διάψευση, για το χώρο που πραγματοποιήθηκε η εν λόγω εκδήλωση! Καθ΄ ότι η πηγή μας ισχυρίζεται ότι έγινε σε Club του Περιστερίου (γνωρίζουμε το όνομα), ιδιοκτησίας του κ. Στέφανου Παππά, υποψήφιου Βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη Β΄ Αθηνών (18ος στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο)!!!     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες