Συγκέντρωση καθηγητών έξω από το υπουργείο Παιδείας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2017

Συγκέντρωση καθηγητών έξω από το υπουργείο Παιδείας


Έξω από το υπουργείο Παιδείας αναμένεται να βρεθούν το μεσημέρι της Πέμπτης οι καθηγητές, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που αποφασίστηκαν κατά την γενική συνέλευση των Προέδρων ΕΛΜΕ της χώρας.

Η κινητοποίηση είναι προγραμματισμένη για τις 14:00 το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα γίνουν συγκεντρώσεις στις Διευθύνσεις ή στις Περιφέρειες.

Κεντρικό αίτημα των καθηγητών είναι ο διορισμός μεγάλου αριθμού μόνιμων καθηγητών στα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας, που υπάρχουν κενά.

Ακόμη η ΟΛΜΕ ζητά από το υπουργείο Παιδείας την επαναφορά των επαναληπτικών πανελλαδικών, αλλά και την καθιέρωση τους στα ΕΠΑΛ.

Ακόμη ζητά να σταματήσει η επιχείρηση «εκκαθάρισης» του Επαγγελματικών Λυκείων από μη παρακολουθούντες μαθητές και απαιτεί να μην γίνει καμιά ανακατανομή στις αναθέσεις στο μέσο της χρονιάς.

Για να μπορέσουν να λάβουν μέρος στις κινητοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότεροι, καθηγητές το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε να γίνουν δύο δίωρες στάσεις εργασίας εντός της ημέρας. Μια από τις 12:00 έως τις 14:00 και μια δεύτερη από τις 14:00 έως τις 16:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες