«Βόμβα» Λαγκάρντ για Ελλάδα: Πάρτε κι άλλα μέτρα, δεν είμαστε σε καλό δρόμο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2017

«Βόμβα» Λαγκάρντ για Ελλάδα: Πάρτε κι άλλα μέτρα, δεν είμαστε σε καλό δρόμο


Ακόμα πιο πολλές μεταρρυθμίσεις ζητάει από την Ελλάδα η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, μια μέρα μετά τη συνάντησή της με την Άνγκελα Μέρκελ.....

«Πειθαρχία» και «παρεμβάσεις στο συνταξιοδοτικό», δηλαδή με απλά λόγια μαχαίρι στις συντάξεις, ζήτησε η Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD της Γερμανίας.


Μια μέρα μετά τη συνάντησή της με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, κατά την οποία αποφασίστηκε η συζήτηση για το ελληνικό χρέος να ανοίξει μετά το 2018, η κυρία Λαγκάρντ έριξε ... βομβες.

Όπως είπε στην ίδια συνέντευξη, θα πρέπει να βελτιωθεί και η εισπραξιμότητα φορολογικών εσόδων.

Επίσης, η κυρία Λαγκάρντ επέμεινε στην εντατικοποίηση των μεταρρυθμίσεων.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες