Έφη Θώδη: Ο Θεός να έχει καλά τον Τραμπ για να πατήσει κάτω τα σκουλήκια - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20, 2017

Έφη Θώδη: Ο Θεός να έχει καλά τον Τραμπ για να πατήσει κάτω τα σκουλήκια

«Μακάρι να είχαμε έναν ικανό ηγέτη και στην Ελλάδα»

Έτοιμη για το Λευκό Οίκο και τον Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει η Έφη Θώδη. Μάλιστα η η τραγουδίστρια λέει πως θα γίνει το ταξίδι στην Αμερική στον Απρίλιο....

«Την αλήθεια έλεγα και τότε, την αλήθεια λέω και τώρα. Είμαι καλεσμένη να τραγουδήσω για τον Τραμπ στο Λευκό Οίκο στα μέσα Απριλίου», λέει στην Espresso.

Σημειώνει ότι το deal κλείστηκε μέσω του Έλληνα μάνατζέρ της στην Αμερική και με τη βοήθεια ενός άλλου Έλληνα που ανήκει στο περιβάλλον του Τραμπ.

«Τον συμπαθώ πολύ τον Τραμπ. Ο Θεός να τον έχει καλά για να πατήσει κάτω τα σκουλήκια, να τα λιώσει. Μακάρι να είχαμε έναν ικανό ηγέτη όπως ο Τραμπ και στην Ελλάδα», αναφέρει.

«Μιλάω συνεχώς με τη φίλη μου Μαρία Λόη η οποία μαγειρεύει συχνά στον Λευκό Οίκο και μου έχει πει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ λατρεύει την Ελλάδα και τους Έλληνες και του αρέσουν πάρα πολύ τα ελληνικά φαγητά. Μακάρι να είχαμε έναν Τραμπ και στη χώρα μας να έβαζε και εδώ μια τάξη στο θέμα των μεταναστών», λέει η Έφη Θώδη.

Για τη Μελάνια Τραμπ σημειώνει ότι «είναι μια γυναίκα χορτάτη όπως και ο Τραμπ. Έχουν χρήμα και δεν πάνε να πάρουν τα λεφτά του κόσμου».

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες