Δήλωση Δημήτρη Κουτσούμπα στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 21, 2017

Δήλωση Δημήτρη Κουτσούμπα στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ


Ο λαός μας δεν αντέχει νέα μέτρα
«Την ώρα που η κυβέρνηση γράφει, σκηνοθετεί και παίζει σε αυτό το νέο επεισόδιο του χιλιοπαιγμένου σήριαλ εξαπάτησης του ελληνικού λαού, εμείς βρισκόμαστε εδώ στον αγώνα μπροστά με την εργατική τάξη, το υπόλοιπο λαϊκό κίνημα για να βροντοφωνάξουμε "Δεν πάει άλλο"!...

Ο λαός μας δεν αντέχει νέα μέτρα ενάντια στο εισόδημά του, ενάντια στην ίδια την ζωή την δικιά του και των παιδιών του» δήλωσε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

«Εδώ βρίσκεται η ελπίδα, στον αγώνα, στην πάλη, σε συμπόρευση με το ΚΚΕ, για να μπορέσει να ανοίξει ένας καλύτερος δρόμος, για μας, για τα παιδιά μας, για το σύνολο του ελληνικού λαού» κατέληξε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.


Πηγή: reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες