ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017

ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ


Αθεόφοβοι και προπαγανδιστές
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
Προχθές στον τηλεοπτικό δίαυλο ΣΚΑΙ παρουσιάστηκε μετά από πολύ καιρό ο κ. Θάνος Βερέμης, πρώην Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ). Του Εθνο-μηδενιστικού Ιδρύματος, του οποίου ο ρόλος είναι εξόχως σκοτεινός και ύποπτος, αφού μετέχει ανελλιπώς σε όλες τις “σκοτεινές” συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ...

Από τη στιγμή που γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και ποτέ δεν δημοσιεύονται τα αποτελέσματα των Συνεδριών τους. Στις οποίες Συνεδρίες μετέχουν Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες του Πλανήτη, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι κλπ. Και εν κρυπτώ αποφασίζουν για την τύχη των λαών της γης.
Ο κ. Θάνος Βερέμης μετείχε της Συνεδρίας της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ των Αθηνών το 1993. Ο κ. Θάνος Βερέμης είναι ιδρυτικό στέλεχος του Διεθνιστικού πολιτικού κόμματος του νεοφιλελεύθερου Στέφανου Μάνου, “Δράση”.
Ο κ. Θάνος Βερέμης το 2008 ήταν ο συνεργάτης του ντοκιμαντέρ “Εμείς οι Έλληνες” και “Μεγάλοι Έλληνες” που παρουσίασε – ποιος άλλος – ο τηλεοπτικός δίαυλος ΣΚΑΙ. Το 2011 επανέρχεται “δριμύτερος” με το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ “1821”.
Όλα τα παραπάνω έσφυζαν από παραπληροφόρηση και ένα απύθμενο μίσος κατά των Ελλήνων και της ιστορικής πραγματικότητας που ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών, όχι μόνο από την Εκκλησία της Ελλάδος, αλλά και από όλη την ελληνική κοινωνία!!
Ο “προπαγανδιστής” Νίκος Δήμου…
Το Μάρτιο του 2014 ένας άλλος Διεθνιστής, στέλεχος του επίσης Διεθνιστικού κόμματος “Ποτάμι” με άρθρο του που δημοσιεύθηκε, έριξε χολή κατά του Ιερού Κλήρου της Εκκλησίας μας για τη μη συμμετοχή του στον απελευθερωτικό αγώνα του Έθνους το 1821.
Μεταξύ των άλλων έγραφε στο άρθρο του: “Η Εκκλησία όχι μόνο δεν πρωτοστάτησε στον Αγώνα αλλά τον πολέμησε με κάθε τρόπο”.
Ωστόσο, δεν στάθηκε μόνο στην Εκκλησία, αλλά έκανε λόγο για θηριωδία των Ελλήνων κατά των Τούρκων και εξέφραζε την άποψη πως εάν σήμερα έβγαινε ένα βιβλίο που θα έγραφε τα “πραγματικά” συμβάντα του 1821 θα καιγότανε στην πυρά και όποιος καθηγητής το δίδασκε θα έχανε τη δουλειά του!
Για όλες τις παραπάνω αισχρές, επικίνδυνες, σκοτεινές και ανιστόρητες αναφορές του Διεθνιστή Νίκου Δήμου, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας μας, είχε εκδώσει καταπελτώδη ανακοίνωση όπου τον χαρακτήριζε ως προπαγανδιστή ξεπερασμένων ιδεολογιών!!
Ο “αθεόφοβος” Νίκος Δήμου…
Όμως τον Απρίλιο του 2014, ο Νίκος Δήμου ξαναχτύπησε, με τις ακραίες και ύποπτες απόψεις του για το Άγιον Φως!
Οι οποίες “έβγαλαν” από τα ρούχα του τον Μέγα Ιεράρχη της Πίστεώς μας, Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο:
“Ξεπρόβαλε και πάλι ο αθεόφοβος, για να προσβάλει την Αγία Ορθοδοξία μας!
Πρόκειται για το ανθρωπάκι, το δημοσιογράφο – στρεβλωτή και διαστρεβλωτή της αλήθειας δημοσιογράφο Νίκο Δήμου! Είπε ο αθεόφοβος, ότι το Άγιο Φως, το οποίο πηγάζει θαυματουργικά από τον Πανάγιο Τάφο του Χριστού μας, είναι μύθος, η δε ευλαβική αποδοχή του εκ μέρους των ευσεβών χριστιανών, συνιστά ειδωλολατρία!
“Έτσι έβγαλε αυτό, που έκρυβε μέσα του, δηλαδή την σαπίλα της ψυχής του, την ασέβεια προς τον Θεό! Και αυτό είναι φυσικό! Ο καθένας μας, της ευκαιρίας δοθείσης, βγάζει αυτό, που έχει μέσα του! Έτσι, λοιπόν, ο σκύλος γαυγίζει!
Ο γάιδαρος γκαρίζει! Ο βάτραχος κράζει κοάξ – κοάξ! Και ο άθεος βγάζει προς τα έξω τη σαπίλα της ψυχής του! Εάν υπήρχε στιβαρά εκκλησιαστική Διοίκηση, τότε θα είχε εκδώσει ΑΦΟΡΙΣΜΟ για το ασεβέστατο αυτό ανθρωπάκι.
Αφού όμως αυτό δεν έγινε, εμείς παρακαλούμε τον Θεό να σαπίσει το στόμα του! Συγχωρήστε με, Αδελφοί και Πατέρες!
Υποχρεούμεθα να είμεθα ευγενείς προς την αυτού μεγαλειότητα, τον άνθρωπο, όχι όμως και προς τά ανθρωπάκια!
Όποιον υβρίζει τον γονιό μου, τον συγχωρώ! Αντιθέτως, όποιον υβρίζει τον Ουράνιο Πατέρα μου, τον Σωτήρα και Λυτρωτή μου, τον Χριστό, θα τον κατασπαράξω”!!
Σύλλογος Ορθολογικής Σκέψης (Σ.Ο.Σ)!!
Θα μου πείτε γιατί τα θυμήθηκα όλα τα παραπάνω, γι΄ αυτούς τους Εθνομηδενιστές και τους Αντίχριστους!
Γιατί περιήλθε στη γνώση μου όσα παρακάτω μας μετέφερε πηγή μας συνήθους αξιοπιστίας, που καταδεικνύει πως κινούνται αυτοί οι Εθνοπροδότες!
Οι οποίοι δημιούργησαν ένα “Σύλλογο Ορθολογικής Σκέψης” με αρχικό σκοπό τη δημιουργία μιας ομάδος επιστημόνων, που θα δύναται να αντιμετωπίζει και να εξουδετερώνει με “επιστημονικά” επιχειρήματα και ορθολογική σκέψη τους διάφορους αγύρτες ψυχοθεραπευτές, μέντιουμ, αστρολόγους κλπ. προκειμένου να προστατεύει τους πολίτες από τις απάτες τους!
Στη συνέχεια όμως στο Σύλλογο παρεισφρήσανε άτομα που είχαν σκοπό μέσω του Συλλόγου αυτού, να καταφερθούν εναντίον της Ορθοδοξίας, να την πολεμήσουν ανηλεώς, αλλά και να δηλητηριάσουν τις σχέσεις που έχει το κράτος με την Εκκλησία της Ελλάδος, καθώς και τη σχέση των πολιτών με την Εκκλησία!
Εκ των κύριων εκφραστών του Συλλόγου ο κ. Νίκος Δήμου!!
Κύριοι εκφραστές αυτών των σκοπών ήταν ο συγγραφέας φιλοσοφίας Νίκος Δήμου και ο δικηγόρος Αθανάσιος Θεοδώρου!
Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια ψήφισης του καταστατικού επισήμαναν ότι κύριος σκοπός του Συλλόγου είναι να διαρραγούν οι σχέσεις Εκκλησίας και Κράτους!
Σύμφωνα πάντα με την αξιόπιστη πηγή μας, ο κ. Θεοδώρου ανέφερε κατά τη συζήτηση συνειδητά: “Σκεφτείτε ότι το κράτος πληρώνει ακόμα τους Παπάδες”.
Ο κ. Δήμου είπε ότι: “πρέπει να αποκόψουμε την Εκκλησία από την Παιδεία με κάθε τρόπο”!!
Παριστάμενο μέλος του Συλλόγου υποστήριξε ότι: “Πρέπει επιτέλους να καταργηθεί η πρωινή προσευχή στα Σχολεία και η ύλη των βιβλίων των Θρησκευτικών, να μην γράφεται από Θεολόγους, αλλά στην ύλη πρέπει να αναφέρονται όλες οι Θρησκείες του κόσμου και ο καθένας να επιλέγει όποια θέλει”!
Όλα τα παραπάνω συνέβησαν εν έτει 2003!
Μετά λοιπόν από 14 συναπτά έτη, διαπιστώνετε φίλες και φίλοι να έχουν πραγματοποιηθεί κάποια από αυτά και άλλα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη;;;
Και η Σαηεντολογία στον εν λόγω Σύλλογο!!
Συνεχίζοντας η πηγή μας, μας επισημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης και της σύνταξης του καταστατικού του “Συλλόγου Ορθολογικής Σκέψης”, παρέστη γυναίκα μέλος της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας, στην οποία (τότε) Εκκλησία της Σαηεντολογίας συνήγορος ήταν ο κ. Αθανάσιος Θεοδώρου. Η δε έδρα του Συλλόγου βρισκόταν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου στεγαζόταν τότε και το δικηγορικό γραφείο του κ. Θεοδώρου!
Έτσι αυτός ο Σύλλογος με τους Πανεπιστημιακούς, τους δημοσιογράφους και λοιπούς, θα ήταν το ορμητήριο της μετωπικής σύγκρουσης με την Εκκλησία της Ελλάδος!
Σημειώστε ότι ο κ. Θεοδώρου είχε τοποθετηθεί από τη ΝΔ και τον κ. Παπαληγούρα ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην Εθνική Επιτροπή Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και εκείνη την εποχή σε τηλεοπτική εκπομπή είχε τοποθετηθεί υπέρ της Σαηεντολογίας, όπως επίσης καυτηρίασε τους επικριτές της!
Ένα υπουργείο που αποτελεί προνομιακό χώρο για πολλά πολιτικά πρόσωπα (Βενιζέλος, Σταθόπουλος κλπ) της προώθησης της Σαηεντολογίας και των αρχών της!
Θυμηθείτε πως ο κ. Σταθόπουλος ως εξωκοινοβουλευτικός Υπουργός Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Σημίτη πρωτοστάτησε στην απάλειψη του Θρησκεύματος από τις Ταυτότητες των Ελλήνων!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες