Δήλωση της Σίας Αναγνωστοπούλου για την επανένταξη 9 Τμημάτων ΤΕΙ στο μηχανογραφικό δελτίο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 21, 2017

Δήλωση της Σίας Αναγνωστοπούλου για την επανένταξη 9 Τμημάτων ΤΕΙ στο μηχανογραφικό δελτίο


Μετά τη χθεσινή συμφωνία μεταξύ του Προεδρείου της Συνόδου Προέδρων ΤΕΙ και του Υπουργείου Παιδείας, για τη συνέχιση λειτουργίας 9 Τμημάτων ΤΕΙ, μεταξύ αυτών από το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, τα τμήματα: Τουριστικών Επιχειρήσεων (Πάτρα), Κοινωνικής Εργασίας (Πάτρα), Οπτικής και Οπτομετρίας (Αίγιο), που είχαν τεθεί σε μεταβατικό στάδιο από το σχέδιο «Αθηνά», η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου δήλωσε....

«Οι προσπάθειες και οι αλλεπάλληλες συζητήσεις με τους Προέδρους των ΤΕΙ για την εξεύρεση λύσης στο θέμα της επικείμενης παύσης λειτουργίας Τμημάτων που είχαν τεθεί σε μεταβατικό καθεστώς λειτουργίας ολοκληρώνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κι αυτό οφείλεται αφενός στην τεκμηριωμένη και ορθολογική πρόταση που κατατέθηκε εκ μέρους της Συνόδου των Προέδρων ΤΕΙ, αφετέρου στην εδώ και καιρό εμπεδωμένη αντίληψη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας ότι το σχέδιο «Αθηνά» υπήρξε μια άδικη και ανορθολογική τομή στην ανώτατη εκπαίδευση.
  • Στη χάραξη του ακαδημαϊκού χάρτη της χώρας, τα κριτήρια μας θα συνεχίσουν να είναι ακαδημαϊκά και γνώμονάς μας η συμβολή στην επιστήμη και την ανάπτυξη της ανώτατης εκπαίδευσης της χώρας μας, σε συνδυασμό με έναν επωφελή για τις τοπικές κοινωνίες χωροταξικό σχεδιασμό.»

 ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες