Έβρος: Συνελήφθησαν 6 Τούρκοι πολίτες - Ζητούν άσυλο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2017

Έβρος: Συνελήφθησαν 6 Τούρκοι πολίτες - Ζητούν άσυλο


Οκτώ άτομα που επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα στη Ελλάδα συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Ορεστιάδας...
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς διακινητές, ένας 38χρονο Τυνήσιο και έναν 21χρονο Μαροκινό την ώρα που προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μας έξι υπηκόους Τουρκίας. Πρόκειται για δύο άνδρες, τρεις γυναίκες και ένα αγοράκι ενός έτους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες ανέφεραν ότι κινδυνεύουν με διώξεις στη χώρα τους.
Οι δύο οικογένειες εισήλθαν στην Ελλάδα χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα και σχεδιάζουν να ζητήσουν άσυλο από τις ελληνικές αρχές. Οι δουλέμποροι τους μετέφεραν με πλαστική βάρκα, καταπλέοντας τον ποταμό Έβρο, και στη συνέχεια τους καθοδήγησαν πεζή στο ελληνικό έδαφος.
Εκτιμάται πως περισσότεροι από 100 Τούρκοι έχουν ζητήσει άσυλο μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου 2016.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες