Hλεκτρονικό εισιτήριο στα ΜΜΜ: Πότε ξεκινάει η εφαρμογή του - Τι θα ισχύσει - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2017

Hλεκτρονικό εισιτήριο στα ΜΜΜ: Πότε ξεκινάει η εφαρμογή του - Τι θα ισχύσει


Η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου ξεκινά τον φετινό Φεβρουάριο, ενώ όπως μέχρι στιγμής γνωρίζουμε θα μοιάζει με πιστωτική κάρτα.


Αρχικά θα χρησιμοποιείται σε λεωφορεία, τρόλεϊ , τραμ, ηλεκτρικό και στη συνέχεια από τον Απρίλιο θα αρχίσει να χρησιμοποιείται και στο Μετρό.
Το κόστος μετακίνησης δεν αλλάζει και θα καλύπτει από απλές έως πολλαπλές διαδρομές.
Οι επιβάτες μπαίνοντας στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα περνούν την κάρτα από ειδικά μηχανήματα και εφόσον είναι έγκυρη θα ανάβει μία πράσινη ένδειξη.
Στον ηλεκτρικό και το Μετρό θα υπάρχουν γυάλινες θυρίδες που θα ανοίγουν με το ηλεκτρονικό εισιτήριο.
Οι κάτοχοι καρτών πολλαπλών διαδρομών θα μπορούν να τις μετατρέψουν σε ηλεκτρονικά εισιτήρια χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες