Θέατρο Περιγιαλίου "ΟΙΚΟΣ ΕΝΟΧΗΣ" μία απίστευτη παράσταση απο εκπληκτικούς "ερασιτέχνες" ηθοποιούς-βίντεο-φωτό - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017

Θέατρο Περιγιαλίου "ΟΙΚΟΣ ΕΝΟΧΗΣ" μία απίστευτη παράσταση απο εκπληκτικούς "ερασιτέχνες" ηθοποιούς-βίντεο-φωτό


Η χθεσινή βραδιά ήταν από πιο απολαυστικές που προσέφερε το θέατρο "Περιγιαλίου" με την θεατρική παράσταση "ΟΙΚΟΣ ΕΝΟΧΗΣ"....

Σε μία αίθουσα κατάμεστη από κόσμο, οι συντελεστές του θεάτρου προσέφερε αν μια μοναδική χαλάρωση από την κουραστική καθημερινότητα, με εκπληκτικές ερμηνείες που το θεατρικό κοινό καταχειροκρότησε δεκάδες φορές.

Μια παράσταση που ανέβηκε από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα θεάτρου "Περιγιαλίου".και για μια ακόμα μια φορά κατάφεραν να μας εκπλήξουν ευχάριστα ,χαρίζοντας άφθονο γέλιο,σε ένα έργο με τολμηρό κείμενο που καυτηριάζει με ιδιαίτερα κωμικό τρόπο τα κακώς κείμενα της σημερινής επικαιρότητας.

Σπαρταριστοί διάλογοι, ξέφρενες καταστάσεις, απίθανες ανατροπές και όλοι οι ηθοποιοί πρωταγωνιστές στη σκηνή καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης, προσφέρουν άφθονο και αβίαστο γέλιο στο κοινό μέσω παρεξηγήσεων και ευτράπελων καταστάσεων.

Μίζες, παρανομίες, λαμογιές, μαϊμού επιχορηγήσεις και πολλά ακόμη «άπλυτα» βγαίνουν στη φόρα.»

Όλα τα άτομα στη σκηνή, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με ξεχωριστές ερμηνείες.


Συντελεστές του έργου:

«Οίκος Ενοχής» (διασκευή)Ενοχής» (διασκευή)

Σκηνοθεσία: Αλέκος Ξανθάκης

Σκηνογραφία:Πολυξένη Ορκοπούλου-Ξανθάκη

Κατασκευή Σκηνικών:Γιάννης Καντούνης – Μπάμπης Ορκόπουλος

Κοστούμια:Ελένη Ορκοπούλου

Χειρισμός φώτων-μουσικής: Σελάν Σίγκ

Ηθοποιοί:Μαρία Γεωργίου, Αρης Κατσαβριάς , Νικολέτα Παρασκευοπούλου, Μπάμπης Τσόγκας, Νίκος Δημητρακόπουλος, Μυρτώ Κόρκα, Βασιλική Μπερτσιά, Νίκος Δεσποτάκης, Μπάμπης Ορκόπουλος, guest star Ηλίας Λέκκας.

Ευχαριστούμε για την υπέροχη παρασταση
                                                       
                                                                 














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες