Τριών Ιεραρχών: Τι θα ισχύσει για σχολεία και νηπιαγωγεία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2017

Τριών Ιεραρχών: Τι θα ισχύσει για σχολεία και νηπιαγωγεία


Οδηγίες για τον εορτασμό της θρησκευτικής εορτής των Τριών Ιεραρχών την 30η Ιανουαρίου 2017 δίνει το υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωση του....

Όπως αναφέρει το υπουργείο Παιδείας ύστερα από ερωτήματα που υποβάλλονται σχετικά με τον εορτασμό της θρησκευτικής γιορτής των Τριών Ιεραρχών, σας διευκρινίζουμε γίνεται γνωστό ότι την 30η Ιανουαρίου, εορτή των Τριών Ιεραρχών, τα νηπιαγωγεία δε θα λειτουργήσουν. Την ημέρα αυτή, το διδακτικό προσωπικό θα πάρει μέρος στις σχετικές εκδηλώσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας της περιοχής. Η χρονική διάρκεια και ο τρόπος εορτασμού των εκδηλώσεων στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας θα καθοριστούν με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων. Οι μαθητές που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του σχολείου και θα αποχωρήσουν με τους άλλους μαθητές.

Με ευθύνη του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων, ειδοποιούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες για την ώρα αποχώρησης των μαθητών από το σχολείο.

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες