Επιστρέφουν οι «Δεν πληρώνω» με νέες μορφές κινητοποιήσεων για να σταματήσουν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιανουαρίου 18, 2017

Επιστρέφουν οι «Δεν πληρώνω» με νέες μορφές κινητοποιήσεων για να σταματήσουν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Νέες μορφές κινητοποιήσεων κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών προαναγγέλλουν οι «Δεν πληρώνω»....

Κάθε Τετάρτη βρίσκονται έξω από τα πρωτοδικεία της χώρας και δεν επιτρέπουν να πραγματοποιηθούν πλειστηριασμοί ακινήτων, για χρέη πολιτών προς το δημόσιο και τις τράπεζες. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιοι με τις κινητοποιήσεις τους «ανάγκασαν» την κυβέρνηση να  δημιουργήσει πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, για να «παρακάμψει» τα αποκλεισμένα πρωτοδικεία. Οπως ανέφεραν οι ίδιοι στο iefimerida.gr πραγματοποιούν συσκέψεις και ετοιμάζονται να μεταφέρουν τις δράσεις τους στα συμβολαιογραφικά γραφεία και στα τραπεζικά υποκαταστήματα. 
Ο 34χρονος γιατρός Λεωνίδας Παπαδόπουλος που πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις, δήλωσε: «Η μνημονιακή συγκυβέρνηση σε συνεννόηση με την τρόικα, τους τραπεζίτες και την ηγεσία των συμβολαιογράφων, φέρονται να προσπαθούν να "παρακάμψουν" την αποτελεσματική αντίσταση του Κινήματος μας, θεσμοθετώντας πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Εμείς θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, μεταφέροντας τον όπου χρειαστεί. Στα συμβολαιογραφικά γραφεία, έξω από τα τραπεζικά υποκαταστήματα ή τα γραφεία διεθνών ληστρικών funds. Σε κάθε περίπτωση οργανωνόμαστε σε πανελλαδικό επίπεδο και δε θα μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα».


Πηγή: 
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες