Ο καυτός διάλογος Μητσοτάκη-Ρέμου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017

Ο καυτός διάλογος Μητσοτάκη-Ρέμου


Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έβαλαν οι αποκαλύψεις του Αντώνη Ρέμου για τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.....

Στην διάρκεια του Rising Star, ο Αντώνης Ρέμος δέχτηκε την αιφνιδιαστική ερώτηση του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα για το τι συζήτησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Αντώνης Ρέμος διατήρησε την ψυχραιμία του και απάντησε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε ότι παρακολουθεί ανελλιπώς το Rising Star.

Δηλαδή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τον Αντώνη Ρέμο σε συνάντηση για να του πει ότι βλέπει το Rising Star.

Ποια άλλη απόδειξη χρειάζεται για να παραδεχτούν όλοι οι Έλληνες πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός στο προτεκτοράτο;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στον Αντώνη Ρέμο πως έχει κατεβάσει την εφαρμογή για το Rising Star στο κινητό αλλά δεν έχει ψηφίσει πολλές φορές γιατί είναι εντελώς γκάου και δεν ξέρει ποιο κουμπί να πατήσει.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Ρέμο, καλό είναι οι αρχηγοί των κομμάτων να βρίσκονται με διαφορετικούς ανθρώπους για να τους πούνε τι συμβαίνει στην κοινωνία.

Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις τι συμβαίνει σήμερα στην ελληνική κοινωνία και πρέπει να συναντήσεις τον Αντώνη Ρέμο για να σε ενημερώσει.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας βιοπαλαιστής που αναγκάζεται να τραγουδάει για εκατομμυριούχους στη Μύκονο, οπότε ξέρει πολύ καλά πώς νιώθει σήμερα ο μέσος Έλληνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε συμβουλές από τον Αντώνη Ρέμο για το πώς να πλησιάζει τους ανθρώπους χωρίς να το βάζουν στα πόδια, και ο Αντώνης Ρέμος του είπε πως πρέπει να τους μεθάει πρώτα και να τους λέει καμιά παραγγελιά, για να τον αισθάνονται δικό τους άνθρωπο και να του πετάνε πανέρια με λουλούδια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να ζητήσει οι επόμενες εκλογές να γίνουν με το σύστημα ψηφοφορίας του Rising Star, ώστε να καταπολεμηθεί η αποχή που θα σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βλέπει τους Έλληνες να κοιτάνε συνέχεια το κινητό τους, οπότε πιστεύει πως, αν οι επόμενες εκλογές γίνουν με εφαρμογή στο κινητό, όλο και κάποιος θα τον ψηφίσει κατά λάθος.

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες