ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ Σας ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2017

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ Σας ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ


Γράφει η Ψυχολόγος Δώρα Σταματίου

Ξέρουμε ότι η δουλειά μπορεί να προκαλέσει άγχος και ένταση πάνω μας. Η κοινή λογική λέει ότι η εργασία μπορεί να είναι εμπόδιο για μια ζωή γεμάτη υγεία....

Για τους περισσότερους ανθρώπους,ωστόσο,η ζωή στο σπίτι είναι πολύ πιο σημαντικός παράγοντας για την συνολική τους υγεία,απ’ότι η ζωή στην εργασία τους.

Τα θετικά αποτελέσματα μιας καλής οικογενειακής ζωής είναι μεγαλύτερα από ότι τα αρνητικά αποτελέσματα μιας κακής εργασιακής ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες