Ο Δ. Καζάκης στο Αργολικό Πρακτορείο Ειδήσεων - 16 Ιανουαρίου 2017 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2017

Ο Δ. Καζάκης στο Αργολικό Πρακτορείο Ειδήσεων - 16 Ιανουαρίου 2017


Το γενικό πλαίσιο της συνολικής πρότασης του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) για την ομαλή έξοδο από την κρίση, παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Καζάκης που περιόδευσε στο Άργος...

όπου είχε συναντήσεις και επαφές, με τοπικούς κοινωνικούς φορείς, συλλόγους και προσωπικότητες στο Επιμελητήριο Αργολίδας, με στόχο την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, προτάσεων για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.

Οι εν λόγω επισκέψεις του Γενικού Γραμματέα του Ε.ΠΑ.Μ., εντάσσονται στον ευρύτερο σχεδιασμό του Κινήματος και του ίδιου του Γενικού Γραμματέα για την παρουσίαση της κυβερνητικής ρεαλιστικής πρότασης του Ε.ΠΑ.Μ., για έξοδο από το σκοτεινό τούνελ των μνημονίων, της ευρωφυλακής και την ανασυγκρότηση της χώρας.

Ο Δ.Καζάκης στο Αργολικό Πρακτορείο Ειδήσεων - 16 Ιαν 2017


Ο Δημ.Καζάκης στο TV SUPER - 16 Ιαν 2017




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες