Νύχτα Ιμίων στήνουν οι Τούρκοι – Σε ετοιμότητα οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις (vid) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2016

Νύχτα Ιμίων στήνουν οι Τούρκοι – Σε ετοιμότητα οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις (vid)


Τι συμβαίνει στο Αιγαίο – Συνεχείς παραβιάσεις του εναέριου χώρου με οπλισμένα τουρκικά μαχητικά – Σε επιφυλακή η Ελλάδα για «θερμό» επεισόδιο

Ξεπερνά κάθε όριο η τουρκική προκλητικότητα. Το εθνικιστικό και ανιστόρητο παραλήρημα του Τούρκου προέδρου Ερντογάν και του υπουργού Εξωτερικών Τσαβούσογλου βάζει φωτιά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Το Αιγαίο μυρίζει... μπαρούτι, με τους Τούρκους να προκαλούν καθημερινά με παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά τα οποία είναι οπλισμένα.
Διπλωματικές πηγές επισημαίνουν ότι η Τουρκία δεν θα διστάσει να στήσει ακόμα και σκηνικό Ιμίων προκειμένου να δημιουργήσει «γκρίζες» ζώνες στο Αρχιπέλαγος.
Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε επιφυλακή και διαμηνύουν ότι θα αποτρέψουν οποιαδήποτε απειλή κατά της Ελλάδας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες