Άνοιξε τα φτερά της και πετά στις μουσικές σκηνές της Αθήνας η αγαπημένη μας Μάρω... - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016

Άνοιξε τα φτερά της και πετά στις μουσικές σκηνές της Αθήνας η αγαπημένη μας Μάρω...

H "Υποψήφια μάνα" Μάρω Μαρκέλλου τραγούδησε για τους πρώην της στη Σφίγγα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους....



"Υποψήφια μάνα" αλλά τη λες και... όχι, είναι νωρίς γι'αυτά. Πάμε πάλι. Η "υδραυλικός" Μάρω Μαρκέλλου, εμφανίστηκε εχθές, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στη νέα μουσική σκηνή της πόλης, τη Σφίγγα, στα Εξάρχεια. Και ενώ το κλίμα γύρω είναι χριστουγεννιάτικο, ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι, η Μάρω έφτιαξε ένα πρόγραμμα με άξονα τους πρώην της. Α! Και το νέο της δίσκο που θα κυκλοφορήσει από τη Feelgood Records.




Ο Πάνος, ο Γιώργος, ο Γιάννης και ένα μεγάλο μέρος του παρελθόντος της πέρασε από τη σκηνή, συνδυάζοντας τα παλαιότερα κομμάτια της με αυτά του επερχόμενου δίσκου της. Και επειδή το θέμα "πρώην" συνδυάζεται με τον έρωτα, την αγάπη και όλα τα παρελκόμενα, αποφάσισε να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της την "Αντίστροφη Μέτρηση" της Βίσση και του Καρβέλα. (Τις "Τσούλες" δε τις είπε, μη μείνετε με την απορία).





Στη σκηνή μαζί της, ο ένας εκ των υπολοίπων τριών υδραυλικών και master των πρώην, Φοίβος Δεληβοριάς. Σε δικά του τραγούδια αλλά και ντουέτα με την Μάρω, αναφέρθηκε και στις δικές του πρώην. Οι "10 υδραυλικοί" τραγουδήθηκαν και με τη βοήθεια της Μιρέλας Πάχου, ενώ στη σκηνή ανέβηκε και ο Μπάμπης Στόκας για να πει το τραγούδι με το οποίο συμμετέχει στο νέο δίσκο της Μάρως. Μαζί με τον Μπάμπη Στόκα επί σκηνής βρέθηκε η Παυλίνα Βουλγαράκη για τους δικούς τους "Λαβύρινθους" αλλά και ο Κώστας Παρίσσης.





Ανάμεσα στα "Scrooge McDuck", "Συνένοχος στην κρέπα", "Αργεί να ξημερώσει", "Σαμπρέλα και ζάντα", "Καλοκαίρι" και "Υποψήφια μάνα" τοποθέτησε και ένα συμπερασματικό "Μάρω Μάρω μια φορά ειν' τα νιάτα". Γιατί εδώ που τα λέμε, μια φορά είναι. Την επόμενη Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, η Μάρω καλεί στη σκηνή της Σφίγγας ξανά την Μιρέλα Πάχου αλλά και τον Πάνο Μουζουράκη (και ποιος ξέρει και ποιον άλλο) για να... φτιάξουν κάτι υδραυλικές εγκαταστάσεις.



http://www.jumpingfish.gr/
loutrakiblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες