Ικανοποιήθηκε από την είσοδο των φασιστών στην Βουλή, ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαΐου 27, 2016

Ικανοποιήθηκε από την είσοδο των φασιστών στην Βουλή, ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου


Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος για την είσοδο του φασιστικού κόμματος ΕΛΑΜ (αδελφού κόμματος της Χρυσής Αυγής) στην κυπριακή Βουλή, την οποία χαρακτήρισε θετική εξέλιξη.


«Χρειάζονται και οι ακραίοι», είπε ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος  μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha Κύπρου, τονίζοντας πως δεν ανέμενε μια τέτοια εξέλιξη.

«Να μάθουμε να σεβόμαστε την απόφαση του λαού» σημείωσε για την είσοδο του ΕΛΑΜ στη Βουλή αναφέροντας πως είναι απόφαση του λαού στο πλαίσιο δημοκρατίας.





Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2016/05/blog-post_969.html#ixzz49qteZhRQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες