ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κορίνθου βρέθηκαν την δευτέρα το πρωί πρόσφυγες που φιλοξενούνται
στο MOTEL ISTHMIA.

Οι πρόσφυγες όλων των ηλικιών από μικρά παιδιά μέχρι παππούδες και γιαγιάδες βρέθηκαν στις κερκίδες του γυμναστηρίου
καλεσμένοι για να παρακολουθήσουν τους αγώνες που διεξήχθησαν για την Γ΄Φάση των 16 του σχολικού πρωταθλήματος λυκείων πετοσφαίρισης που συμμετείχε και το ΓΕΛ Κιάτου.

Σίγουρα ήταν μια ευχαρίστηση για αυτούς να ξεφύγουν λίγο και να ξεχάσουν την ταλαιπωρία που έζησαν μέχρι να έρθουν στον Ισθμό.


Στους αγώνες τώρα
Στους μαθητές: η ομάδα του 1ο ΓΕΛ ΚΙΑΤΟΥ (Πρωταθλητής Πελοποννήσου) αντιμετώπισε το 1ο ΓΕΛ Πάτρας (πρωταθλητής Δυτικής Ελλάδας) με τους πατρινούς να παίρνουν το εισιτήριο για τους 8.

Στις Μαθήτριες: το 2ο ΓΕΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (Πρωταθλήτρια Πελοποννήσου) αντιμετώπισε το 9ο ΓΕΛ Πάτρας (Πρωταθλήτρια Δυτικής Ελλάδας) με το εισιτήριο για τις 8 να το παίρνουν οι μαθήτριες από το Ναύπλιο.

Σήμερα: για την Γ΄Φάση των 16 του σχολικού πρωταθλήματος λυκείων καλαθοσφαίρισης

Στους Μαθητές: το ΓΕΛ Λουτρακίου (Πρωταθλητής Πελοποννήσου) αντιμετώπισε το ΓΕΛ των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΝΟΥ (Πρωταθλητής Δυτικής Ελλάδας) με το εισιτήριο για τους 8 να το κερδίζουν τα εκπαιδευτήρια ΠΑΝΟΥ

Στις μαθήτριες: το 3ο ΓΕΛ Τρίπολης (Πρωταθλήτριες Πελοποννήσου) αντιμετώπισαν το 2ο ΓΕΛ Ναυπάκτου (Πρωταθλήτριες Δυτικής Ελλάδας) με το εισιτήριο για τις 8 να το κερδίζει το 3ο ΓΕΛ Τρίπολης

PIC_3029b3 (1)b5 (1)b6 (1)PIC_3031b4 (1)PIC_3028b7 (1)PIC_3032PIC_3034PIC_3033PIC_3035b2 (1)b1 (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες